Om

Eigil Myrhøj Nielsen, ledelsesagent

Siden 2013 har Eigil fungeret som uafhængig Ledelsesagent og servicerer både private og offentlige virksomheder.

I perioden 2001-2013 har Eigil fokuseret på ledelse af produktudviklingsaktiviteter og forandringsledelse i almindelighed i danske virksomheder i internationale koncerner. Hans lederkarriere begyndte for alvor, da han tog ansvaret for at opbygge en elektronikudviklingsafdeling fra bunden. Herefter tog han ansvaret for et personaleudviklingsprojekt i foråret 2003 om udvidelse af projektetkapaciteten; Fokus var på at udvikle personlig effektivitet og struktureret tilgang til problemløsning og gennemførelse af effektive møder og kontraktkultur.

Siden slutningen af ​​2003 har været hans fokus på ledelse af produktudviklingsafdelinger, med alt hvad det indebærer, for at gøre dem til en succes.
I sit MBA Master projekt “The business Driven Product Development Organization” blev virksomhedens matrix organisation omdannet fra at være funktions-fokuseret til at være produkt-orienteret. Den gennemførte organisatoriske ændring har vist sin bæredygtighed ved at have levet fuldt ud op til de langsigtede mål.

I perioden 1986-2001 har Eigil udviklet elektronik, software og mekanik i en række industrier: Trådløs, lyd, medicinsk-, automobil- og instrumenteringselektronik. Den brede vifte af Rule Breaking produkter han har udviklet i disse industrier, har givet ham en mangfoldig erfaring i produktudvikling og produktion, som han har stor gavn af i sit daglige arbejde som leder.

Certificeringer:
Scrum Master
Scrum Product Owner
Prince2 Practioner